Wie zijn wij?

Koen Reijers

Mijn naam is Koen Reijers oprichter en eigenaar van Plezier in Sport. Plezier in Sport is opgericht in april 2014. Inmiddels zijn we veel projecten en opdrachten verder. Iets waar ik met trots op terug kijk. 

Mijn ambitie begon met het stellen van mijn eigen sportdoelen zoals de Kilimanjaro, Elbrus en Aconcaqua. (Alpinisme/Bergbeklimmen) Door de ervaringen en leermomenten die je opdoet tijdens zulke reizen kwam ik tot het inzicht dat ik andere mensen wil helpen hun sportdoel ook te laten slagen.

Daarom studeerde ik af als sport coördinator/manager gevolgd met verschillende personal training opleidingen. 

Inmiddels is plezier in Sport een volwassen bedrijf dat gespecialiseerd is in total body workout trainingenpersonal training & groeps activiteiten/evenementen. Plezier in sport is in en rondom het land van Maas en Waal actief in 9 dorpen met onze total body workout trainingen. Zie hier waar en welke tijden we trainingen verzorgen.

Mijn grote droom is om uiteindelijk door middel van groepsreizen en sport trainingen zoveel mogelijk mensen te laten inzien waartoe ze in staat zijn. Dit alles doe ik met zoveel plezier en enthousiasme dat mijn bedrijf de toepasselijke naam plezier in sport heeft gekregen.

Koen Reijers / Eigenaar / Personal Trainer / total body workout / Evenementen Organisator 

Sjors Janssen Steenberg

Sinds maart 2018 ben ik in dienst getreden bij Plezier in sport. Na mijn opleiding Sport, gezondheid en management heb ik een tijd in de evenementen branche gewerkt voordat ik in dienst kwam bij plezier in sport. Bij plezier in sport ben ik aan de slag gegaan als Sport en events instructeur. Dit wil zeggen dat ik sportlessen geef aan groepen in combinatie met het bedenken en begeleiden van evenementen.

Deze combinatie maakt het werk voor mij erg leuk. Elke keer opnieuw is mijn doel om mensen naar huis te laten gaan met de gedachten dat ze plezier hebben gehad en een stapje dichter bij hun doel zijn gekomen! Daarnaast wil ik voor de mensen op sportgebied een bijdrage leveren aan een gezondere levensstijl. Dit doe ik uiteraard tijdens de lessen maar ook  buiten de lessen om wil ik mensen bewust maken welke voordelen sport en een gezonde leefstijl hebben. Ik help ze graag bij het creëren van een gezondere leefstijl.

 Sjors Janssen Steenberg / Total body workout instructeur / Evenementen instructeur